l0vE mY sAyaNg

l0vE mY sAyaNg
2

l0vE mY dEaR

l0vE mY dEaR
2

Saturday, July 16, 2011

mAl@ySiA vS LiVePo0L

Salam sayang dari Atin....

      Arini Atin nk cite yang atin g tgk bola ngan yang tersayang iaitu My Dear,Kak Nurul,Hanafi,Abg Pejal n kwn My Dear,Pejan.
Atin,dear n Pejan semangat M'sia sbb kami pakai baju M'sia. Siap bertulis tau kt belakang nama atin....hehehhee....
so sweet,tu semua idea my dear ah yang nk sgt nmpk sedondon.

Meriah giler kat Bukit Jalil dan di banjiri dgn manusia yang kebanyakannya berpakaian Liverpool. Termasuklah Kak Nurul,Hanafi n Abg Pejal.hehehehe...seronoknya tyme tu....

Tyme ni sempat g kami berposing dpn Stadium sblum berangkat pulang...hehehehe...kenangan giler...Lebih2 g sbb dear dtg dari Kuantan.
Dear n member tido kat umah...best2....hehehehe

Tuesday, July 5, 2011

yEhaAaaAa....My dEaR nK dTg Kl...

salam to all my blog frenz...
    arini atin nk cite yang ain ngah excited giler tahap cipan dah...sebab cipan pown x mcm atin dah skang ni...hahaha... satu berita baik yang atin nk sampaikan ni atin happy sgt yg mamat tu nak dtg kl... pada 16/7/11 sbb kami nk pergi tgk Malaysia vs Livepool...wah excitednyer hati ini...
     gembiranya hati ini hanya Tuhan jew yg tau..mau x happy yew beb sbb tiap2 ari kami dapat borak jew tanpa bersua muka...jadi mau xhappy yew ati ni...nk masuk 5 bulan weyh xjumpa...happy..happy..happy... asik tgk muka dlm komputer jew,so nnti atin dpt tgk muka dia dpn2...
     yeaaaaaaaaaaa!!!!! atin ngah menghitung ari jew ni...tiket dah ada di dalam tangan atin dah...kami pergi beramai2 seramai 9 orang...wah meriah...mcm2 dlm fikiran atin ni...nk masak apa utk dia,pakaian nk kuar ngan dia...excited ah katanya...wakakkaka...
     dear,syg x sabar nk tggu dear dtg kl...appy bangat!!!luv u so much dear...(Gedik giler aku ni...apa2 ah asalkan hati aku senang...kihkihkih...)